Puttenboor logo

Voor het renoveren of vervangen van bestaande putafdekkingen is het toepassen van het self-level systeem, zelf nivellerende putranden, ook een oplossing.

 

Met onze boorunit kunnen we de oude putafdekking rond uitfrezen. Zo bewerkstelligen we in 1 werkgang het verwijderen en uitbreken van de oude putafdekking en het aanbrengen van een ronde liplas in de bestaande asfaltdeklaag. 

 

Doordat wij het asfalt rond uitfrezen kan de asfalt-boorkern inclusief de oude putafdekking in één keer worden verwijderd. Zo kan er netjes en vlug worden gewerkt.

 

Vervolgens wordt de fundatieplaat van de Self-level putafdekking aangebracht. Firma de Boer & van der Weijde beschikt over ervaren en vakkundige metselaars die in deze werkgang ook het bovenste metselwerk en/of stellagen kunnen vervangen.

 

Wanneer de fundatieplaat is aangebracht wordt hier een ronde mal op geplaatst. Hier omheen wordt, veelal in samenwerking met de opdrachtgever, het asfalt aangebracht. Omdat het nieuwe asfalt tussen het bestaande asfalt en de ronde mal wordt aangebracht kan dit goed worden verdicht. Vervolgens wordt de mal verwijderd en wordt de self-level putafdekking geplaatst en ingewalst. 

 

Voordelen van de self-level putafdekkingen:

 

  • Zowel de putafdekking en de fundatieplaat kan na het asfalteren aangebracht worden;

 

  • Omdat putafdekkingen achteraf aangebracht worden, geen hoogte verschil met het nieuw aangebrachte asfalt;

 

  • Veiliger voor weggebruikers;

 

  • Minder geluidsoverlast voor omwonenden;

 

  • Geen hinder van de putafdekkingen tijdens het asfalteren.

 

Voor meer informatie of het ontvangen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met opnemen. 

info@deboerenvandeweijde.nl    088 - 027 6800    offerte@deboerenvanderweijde.nl